Info

INFO

Julisteet (A4 210 x 297 mm ja A3 297 x 420 mm) valmistetaan korkealuokkaiselle mattapintaiselle paperille (200 g/m²). Huomioi, että värien sävyt voivat vaihdella eri näytöillä. Kaikki tekijänoikeudet sivustoon ja kuviin pidätetään (© 2014-2016 DANDESIGN). Kaikki kopiointi, levittäminen ja muokkaaminen on ehdottomasti kielletty. Tuotekuvissa näkyvää ”© COPYRIGHT” -vesileimaa ei ole asiakkaalle lähetettävissä tuotteissa.

Useimmat A3-kokoiset kehykset ovat kokoa 300 x 400 mm, joten jätämme A3-kokoisiin julisteisiin ylhäälle ja alhaalle 10 mm leikkausvarat. Leikkausvarat ovat aina taustan värisiä.

MAKSUTAVAT

Pankkisiirto, SEPA-maksu
Maksu suoraan kaupan pankkitilille. Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen ja tilinumeron, johon voit maksun suorittaa. Mikäli maksua ei näy tilillämme seitsemän päivän kuluessa, tilaus mitätöidään.

PayPal, luottokortti
Maksu PayPal-palvelussa. Voit maksaa turvallisesti luottokortiltasi käyttämällä ilmaista PayPal-tiliä.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Kaikki tuotteemme lähetetään postin palveluita käyttäen. A4-kokoiset julisteet lähetetään tukevassa kartonkikuoressa ja A3-kokoiset julisteet putkipaketissa. Mikäli putkipaketti ei mahdu postilaatikkoosi, saat noutaa paketin lähimmästä postikonttorista. Lähetysten saavuttua noudatettavaksi saat postista saapumisilmoituksen. Käytämme kaikissa toimituksissa kiinteitä toimituskuluja (4,20 €), jotka lisätään tilauksen hintaan kassalla. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita vain Suomeen.

TOIMITUSAIKA

Lähetämme tuotteet viimeistään neljän työpäivän kuluessa tilauksen saapumisesta ja maksun näkymisestä tililllämme.

TILAUS- JA TOIMITUSVAHVISTUS

Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat myös toimitusvahvistuksen kun olemme lähettäneet tilaamasi tuotteen/tuotteet.

HINNAT

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (€) ja ne sisältävät arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

Julisteet valmistetaan aina antamiesi ohjeiden mukaan, joten emme valitettavasti ota palautuksia vastaan. Mikäli tuote on viallinen tai vaurioitunut, ota meihin yhteyttä seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Epäselvissä tilanteissa otathan aina yhteyttä, autamme mielellämme!